Esittely itsestäni

Minä olen Kirsi Heimonen, Kirsikka, Oulussa asuva graafinen suunnittelija ja kirjoittaja… Minä en ole valokuvaaja eikä minusta sellaista varmaankaan ikinä tule. Toistaiseksi minulla ei riitä kärsivällisyys ja mielenkiinto valokuvauksen teknisen puolen opetteluun. Siitä huolimatta valokuvien ottaminen on iso osa identiteettiäni.

Alkuun räpsin kuvia pokkarikameralla, mutta silloin en edes uskaltanut sanoa harrastavani valokuvausta. Jossain vaiheessa sain järjestelmäkameran ja kun pääsin sen kanssa sinuiksi, rohkaistuin jo joskus sanomaan, että tämmöistäkin harrastelen. Kännykkäkameroiden tulo ja kehittyminen räjäyttivät sitten homman ihan täysin.

Tämä Canon EOS 600D on kulkenut matkassani nyt seitsemisen vuotta. Räpsittyjen kuvien määrää en ole enää jaksanut laskea mutta kymmeniä tuhansia kuitenkin. Joku vuosi sitten aloin koota itselleni kuvapankkia valokuvista, mutta, krhm, se projekti on vielä vaiheessa. Ehkä jollain muulla on sama homma? 😉

Valokuvien ottamisessa minulle tärkeintä on yksityiskohtien, tunnelmien ja hetkien tallentaminen. Vastavaloon kuvaaminen. Omituisuudet, joihin muut eivät välttämättä kiinnitä huomiota. Monesti valokuvat ovat myös muistiinpanoja ja ideoita muita projekteja varten. Onpa niistä ollut hyötyä töissäkin.

Avainsanat:

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *