Siirry suoraan sisältöön

Info

”Olet luova, idearikas ja luotettava yhteistyökumppani. Kiitos yhteistyöstä.”

(Asiakas 2019)
Ympyränmuotoinen kuva, jossa luova kaaos vesivärejä, siveltimiä, kyniä ja papereita.

Mattamustan tarina

Mattamusta on tammikuussa 2016 perustettu yhden naisen yritys, luova viestinnäntekemö, ja syntynyt halusta saada aikaan jotain näkyvää ja kaunista. Haluan auttaa yhteisöjä ja yrityksiä viestimään paremmin ja visuaalisesti tyylikkäämmin. Tahdon auttaa asiakkaita kertomaan omat tarinansa vastaanottajaa kiinnostavalla ja koskettavalla tavalla.

Mattamustan avulla pääsen luontevasti yhdistämään osaamiseni eri puolet: taidon tuottaa sujuvaa ja eloisaa tekstiä sekä kyvyn rakentaa visuaalisesti näyttäviä kokonaisuuksia. Yhdessä niistä syntyy asiakasta hyödyttävien palvelujen kokonaisuus. Uskon, että asiakkaan kannalta on näppärää kun voi antaa sekä visuaalisen että tekstuaalisen puolen yksiin käsiin.

Notkeana yksinyrittäjänä pystyn taipumaan monenlaisille mutkille eivätkä toimistotyöajat kahlitse minua. Kuten eivät maantieteelliset rajoituksetkaan. Työpöytäni sijaitsee kotitoimistolla Tampereella, mutta palvelen mielelläni asiakkaita valtakunnanlaajuisesti. Fyysisestä etäisyydestä huolimatta haluan palvella asiakkaitani lämmöllä ja antaumuksella.

Tutustu palveluihini ja ota yhteyttä!
Saamme varmasti yhdessä koottua juuri Sinun tarpeitasi vastaavan kokonaisuuden.

Kirsikka Heimonen

Olen kolmen korkeakoulututkinnon nainen; markkinoinnin tradenomi (2004) sekä graafisen suunnittelun medianomi (2010) ja Lapin yliopistosta valmistunut taiteen maisteri (2016). Lisäksi olen yhden insinöörin vaimo ja kahden minimimmin äiti.

Synnyin Imatralla ja vietin siellä elämäni ensimmäiset kaksikymmentä vuotta. Sen jälkeen olen ehtinyt asua Lahdessa, Rovaniemellä, Berliinissä ja Oulussa. Tällä hetkellä kotini löytyy Tampereelta.

Uneksin romaanin julkaisemisesta, osaan neuloa villasukat ja rypyttää karjalanpiirakat, harrastan akvarellimaalausta, valokuvaamista ja lukemista, saan voimaa keväästä ja valosta, rakastan kauniita lauseita, suuria kaupunkeja ja autossa laulamista. Olen hyvä innostumaan ja huono sanomaan ei.

Faktatietoa opinnoistani ja työkokemuksestani löytyy parhaiten LinkedIn-profiilistani. Verkostoidun myös mielelläni kaikkien mielenkiintoisten tyyppien kanssa, joten älä epäröi laittaa verkostoitumiskutsua!