Siirry suoraan sisältöön

Palvelut

Laadukas graafinen suunnittelu auttaa sinua menestymään. Tiedän, että osaat oman hommasi ihan hirmuisen hyvin! Mutta niin osaan minäkin, joten mitä jos tekisimme asioita yhdessä? Haluan antaa omat taitoni sinun käyttöösi ja sillä tavalla auttaa sinua tekemään työstäsi helpompaa, parempaa, selkeämpää, näyttävämpää ja houkuttelevampaa. Yhdessä me teemme sinusta menestystarinan!

Hyvä graafinen suunnittelu on kaunista katseltavaa, mutta kauneus ei ole itsetarkoitus. Minulle graafinen suunnittelu on viestinnän väline. Onnistuneen graafisen suunnittelun avulla sinäkin kerrot asiakkaillesi, että olet uskottava, pätevä ja houkutteleva yhteistyökumppani. Aivan samat säännöt pätevät kirjalliseen viestintään. Epäselvä, kirjoitusvirheitä vilisevä teksti on omiaan karkottamaan laatutietoiset asiakkaat ja antamaan epäpätevän mielikuvan. Koska kukaan ei voi olla kaikessa hyvä, kannattaa viestinnässä hyödyntää asiantuntijan apua. Silloin voit itse keskittyä rauhallisin mielin omaan ydintekemiseesi.

Jokainen asiakas ja työtehtävä on yksilö. Siksi tarkan hinnaston laatiminen on mahdotonta. Ohesta löydät kuitenkin viitteellisiä esimerkkejä helpottamaan yhteydenottopäätöstäsi. Luonnollisesti voit aina laittaa minulle viestiä tarpeistasi, niin laadin tarjouksen ihan juuri sellaisesta paketista, jota sinä etsit!

”Mattamustan toiminnassa erityisen hyvää oli asiakkaan kunnioitus ja ymmärtäminen. Aikataulu piti.”

(Asiakas 2019)

HINTAESIMERKKEJÄ

Logon suunnittelu alk. 600 € (+alv 24%)
Sisältää tarvekartoituksen, suunnittelupalaverin (sähköisesti tai naamatusten), 2 logoehdotusta, 2 kommenttikierrosta, korjaukset ja viimeistelyn. Logon jpg-, png- ja pdf-formaateissa. Tunnuksen käyttö-ohje.

Käyntikortti alk. 130 € (+alv 24%)
Sisältää suunnittelupalaverin (sähköisesti tai naamatusten), 2 korjauskierrosta, värit ja typografian sekä painovalmiin pdf-tiedoston. Asiakas toimittaa sisällön (teksti, logo, mahdolliset kuvat). Max 4 henkilöä.

PowerPoint-pohja alk. 200 € (+alv 24%)
Sisältää suunnittelun, värit ja typografian max. 4 sivulle.

Esitetaitto 1-2 sivua alk. 180 € (+alv 24%)
Sisältää suunnittelun, värit ja typografian sekä painovalmiin pdf-tiedoston. Esitteen koko max. A4.

Visuaalinen ilme alk. 1300 € (+alv 24%)
Sisältää esimerkiksi logon ja värien suunnittelun, typografian, käyntikortin, esitepohjan sekä kirjallisen ohjeistuksen .pdf-muodossa. Tarvekartoitus, suunnittelupalaveri (sähköisesti tai naamatusten) sekä 2 kommenttikierrosta sisältyvät aina pakettiin.

Kirjoituspalvelut & sisällöntuotanto sosiaaliseen mediaan
Hinta sovitaan tapauskohtaisesti asiakkaan tarpeiden mukaan.

Tuntilaskutukseni on 60 € / h (+alv 24%)